Considerations To Know About συμβουλευτικη επιχειρησεων
Considerations To Know About συμβουλευτικη επιχειρησεων
Blog Article
Εμείς μπορούμε να βελτιώσουμε τον Τρόπο Λειτουργίας της επιχείρησής σου, μελετώντας:
•Και τέλος, απαντά τεκμηριωμένα στο ζήτημα, αν τελικά θα πρέπει να ξεκινήσει μια επιχείρηση ή όχι.
ριζική αναβάθμιση του συστήματος κατάρτισης για ανέργους και εργαζόμενους
Κάθε αναδιοργάνωση αφήνει πίσω της και θύματα και ζημιές: Αποφασίστε ποια είναι τα σημαντικά πράγματα / στοιχεία για εσάς και ποια θα μπορούσαν να αφεθούν πίσω ή να αλλάξουν χέρια.
Εξοπλισμός → Τι εργαλεία και τεχνολογίες χρειάζεστε για να τρέξει η επιχείρησή σας; Ο εξοπλισμός είναι μια ευρεία έννοια η οποία μπορεί να περιλαμβάνει μηχανήματα, υπολογιστές, λάμπες και πολλά ακόμα.
Στόχος -κατά το Υπουργείο- είναι να αυξηθεί ο ανταγωνισμός στον τομέα των χορηγήσεων, να προσφέρονται περισσότερες επιλογές σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις για τη χρηματοδότηση κατανάλωσης και επενδύσεων, να διευκολυνθεί η αναχρηματοδότηση και η αντιμετώπιση του προβλήματος των «κόκκινων» δανείων και να αποκτήσουν πρόσβαση σε χρηματοδότηση φυσικά και νομικά πρόσωπα τα οποία σήμερα αποκλείονται.
Η συνεισφορά της Ψυχολογίας στον επιχειρηματικό κλάδο τα τελευταία χρόνια, ενίσχυσε την σημασία ειδικά του τελευταίου. Σύμφωνα με έρευνες, υπάρχουν συγκεκριμένες δεξιότητες που μπορούν να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας ενός νέου επιχειρηματία, χωρίς την ύπαρξη των οποίων ακόμα και μια καλή επιχειρηματική ιδέα πιθανότατα θα αποτύχει.
Βεβαίως, αυτή η διέξοδος κρύβει και «παγίδες» για όσους δεν ξέρουν το «παιχνίδι».
* Είσπραξη ληξιπροθέσμων απαιτήσεων βάσει αξιογράφων - Έρευνα περιουσιακών στοιχείων - Ανάθεση με εκχώρηση χρέους Περισσότερα >>
Η επιχειρησιακή αναδιοργάνωση μπορεί να ακούγεται πολλές φορές ως μια εύκολη επιχειρησιακή και λειτουργική διαδικασία αλλά στην πράξη – στην εφαρμογή αποδεικνύεται μια δύσκολη και χρονοβόρα διαδικασία.
Διαθέτει δεκαπενταετή διδακτική εμπειρία σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, σε μαθήματα και ειδικά σεμινάρια για την επιχειρηματικότητα και τη διοίκηση επιχειρήσεων, τόσο στο here εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Έχει εκτεταμένη εμπειρία στη οργάνωση και λειτουργία μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών και έχει επιβλέψει πλήθος διπλωματικών εργασιών σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Έχει συνεργαστεί ερευνητικά με Πανεπιστήμια στην Ελλάδα, στη Γερμανία και στην Ελβετία. Έχει πάρει μέ ρος ως ερευνήτρια σε προγράμματα με αντικείμενο την επιχειρηματικότητα και ήταν μέλος της συντονιστική ς ομάδας ερευνητικών προγραμμάτων στη Γερμανία. Το έργο της είναι δημοσιευμένο σε διεθνή περιοδικά και σε πρακτικά παγκόσμιων συνεδρίων και εί ναι συγγραφέ ας κεφαλαί ων σε ελληνικά και ξέ να βιβλία.
Κάθε επιχείρηση είναι μοναδική. Ωστόσο κάθε επιχειρηματικός οργανισμός μπορεί να βελτιώσει την απόδοσή του, να εξαλείψει μη αναγκαία κόστη, να μειώσει τα επιχειρηματικά ρίσκα και να αξιοποιήσει νέες ευκαιρίες ανάπτυξης.
Είναι το τμήμα του επιχειρηματικού σχεδίου, όπου δικαίως θεωρείται το πιο σημαντικό, αφού παρέχει την ευκαιρία να προκληθεί μια ισχυρή εντύπωση στους αναγνώστες, γι’ αυτό και θα πρέπει να είναι καλογραμμένο ολοκληρωμένο και συνοπτικό.
Σχεδιάσουμε και Αξιολογήσουμε Στρατηγικές επιλογές για την κατεύθυνση που πρέπει να ακολουθήσεις